Centrumgebouw

Na 40 jaar was het tijd voor een nieuw hoofdgebouw op Kompas Camping Nieuwpoort. Het oude ‘centrumgebouw’ werd in september 2018 afgebroken en maakte plaats voor een hedendaags en duurzaam nieuw exemplaar. De lat werd meteen hoog gelegd en we investeerden fors in een energieneutraal gebouw dat een stevige basis vormt voor de toekomst. 
De eerste fase van de werken is achter de rug. Na dit kampeerseizoen start de 2de fase. Het interieur en de omgeving worden dan aangepakt. Ook voor de afwerking heeft Kompas Camping hoge eisen vooropgesteld. 

Via deze pagina houden we jou graag op de hoogte van de werkzaamheden. Gaan de werken een nieuwe fase in? Dan lees je dat hier! En je krijgt er geregeld ook foto's bij. Zo mis je niets van wat er zich op de werf afspeelt. 

We herinneren er graag aan dat tijdens de werken alle diensten gegarandeerd zijn!

Naar de fotorondleiding

Update - 30 juli 2019

Vanavond gaat de gloednieuwe snackbar open! Kom smullen van knapperige frietjes, hamburgers en anders snacks! De snackbar heeft een counter langs de zwembad-kant. Honger gekregen van het zwemmen? Dan bestel je voortaan gewoon vanuit de zwembadzone. Handig, niet? Smakelijk!

Update - 19 juli 2019

Het onthaal opent vandaag haar deuren in het nieuwe hoofdgebouw. Ons team staat er klaar om jou (nog beter!) te bedienen in een prachtige ruimte. De lounge, binnenspeeltuin en shop zijn nu ook geopend. Kom het resultaat bewonderen!

Beelden 19 juli

Update - 15 juli 2019

Onze aannemers steken nog een extra tandje bij om de lounge en binnenspeeltuin eerstdaags af te krijgen. Vanaf volgend weekend vind je het onthaal en de shop ook in het nieuwe gebouw. De snackbar volgt. De zwembaden zijn zo goed als klaar maar de glijbaan die er langs komt te liggen (met uitglijstrook) is nog in opbouw. 

Update - 27 juni 2019

Dit weekend opent ‘Brasserie De Viertorre’ haar deuren in het nieuwe hoofdgebouw van Kompas Camping Nieuwpoort. Kom als eerste de gloednieuwe brasserie bewonderen en het lekkere openingsmenu degusteren. Binnen of op het terras. 

Beelden brasserie

Update - 25 juni 2019

Nieuws over de glijbaan: onze aannemer belooft dat de glijbaan over 2 weken wordt geplaatst. 

Update - 29 mei 2019

Je kan vanaf het hemelvaartweekend zwemmen in onze vernieuwde zwembaden (zo goed als klaar) en heerlijk relaxen op het malse gras van de ligweide!

Update - 27 mei 2019

De paden rond (en naar) de zwembaden zijn aangelegd. Vanaf het hemelvaartweekend kan je erover wandelen! Ondertussen lopen de zwembaden stilaan vol met water. Kom met Hemelvaart een eerste duik nemen!

Update - 9 mei 2019

Er zijn zoveel verschillende werkzaamheden aan de gang dat je ogen tekort komt deze maand. De laatste dakpanelen worden gelegd en ondertussen wordt er volop aan binnen- en buitenmuren gemetst. Die van de hoofdingang is klaar (check de beige natuurstenen muur op de foto's). Dagelijks rijzen nieuwe wanden op. De binnenspeeltuin heeft haar nieuwe glijbaan al die vanuit de toren in het dak vertrekt en eindigt op het gelijkvloers.

Update - 25 april 2019

Ondertussen worden er ook al wanden gemetst (die van de ingang). De 'prefab' technische ruimtes voor de zwembaden zijn overgebracht naar de werf en netjes op hun plaats gezet. Een precisiewerkje.

Update - 11 april 2019

De eerste dakpanelen worden gelegd. 

Update - 27 maart 2019

Vanaf 8 april wordt het dak gelegd en kort daarop worden de wanden geplaatst. Zie jij op de foto's in de link hieronder de dampkap van de taverne al hangen?

Update - 20 maart 2019

Het gebouw krijgt verder vorm. Het dakgebinte is ondertussen ook in opbouw.

Update - 15 maart 2019

De 'prefab' technische ruimte (waarin alle nutsvoorzieningen voor de vernieuwde zwembaden en het hoofdgebouw geplaatst zijn) is klaar en staat te blinken in een loods! De technische ruimte wordt overgebracht zodra de staalstructuur af is.

Update - 7 maart 2019

Kijk! Stalen profielen rijzen op uit de grond. Geen makkelijke klus bij de hoge windsnelheden van de voorbij dagen. De profielen vormen de dragende structuur waartegen binnenkort de prefab wanden van de nieuwbouw geplaatst zullen worden. Ondertussen is ook de kadertent opgesteld en ingericht waarin de tijdelijke keuken en taverne ondergebracht worden.

Update - 19 februari 2019

De puinruimer verteert alle steen en gruis uit het oude gebouw tot kiezels. Met die kiezels zal het nieuwe pad langs de ligweide aangelegd worden. Zo doen we aan recyclage op de werf! De nieuwe ligweide rond de zwembaden komt op hetzelfde niveau als de zwembaden te liggen. Daarvoor zijn momenteel volop ophopingswerken aan de gang. 

Update - 5 februari 2019

Wil je al een glimp van het interieur van het nieuwe centrumgebouw zien? Dat kan via onderstaande link. 

Update - 29 november 2018

De afbraakwerken vorderen goed. De taverne is niet meer. Ook de funderingswerken zitten op schema.

Opgelet! Het is ten strengste verboden de werf te betreden.