Comfortplace

Westende

Belgium - West-Vlaanderen
Stay now at our family-friendly campsite in Westende, less than 10 min. walk from the beach and the Belgian coast. Come camping or rent a cottage!

Comfortplace

Availability and Price
 

Location

Belgium, Westende
 

Amenities

 1. Side tent
 2. Camper
 1. Caravan
 2. Electricity connection
 1. Tent
 2. Watering point
 

Description

Do you go camping for just a little more comfort? Then book one of our spacious comfort pitches.

Lots of comfort during your camping holiday!

Do you go camping for just that little bit more comfort? Then book one of our spacious comfort pitches. 

 • A standard camping pitch is approx. 110 m² with electricity (10 amps)
 •  Located on spacious fields or along the lanes
 • Sheltered or in the sun
 • Washing area with washing machines, dryers and ironing facilities
 • 4 sanitary buildings (3 of which have recently been renovated) for guests with an impairment and for children
 • Washing and drying machines
 

Over de camping

Kompas Camping Westende ligt op nog geen 10 minuten loopafstand van het strand. De strandliefhebbers kunnen mooie wandelingen maken en rustzoekers kunnen heerlijk uitwaaien aan zee. Alle ingrediënten voor een onbezorgde vakantie met je partner, het gezin of de vrienden zijn aanwezig. Ervaar het op onze ruime kampeerplaatsen met je eigen tent, camper of caravan. Voor iets meer luxe verblijf je in een comfortabele accommodatie geschikt voor 6 personen. 

Dankzij de kindvriendelijke faciliteiten op de camping ontbreekt het je helemaal aan niets. De kinderen vermaken zich op en top in de waterspeeltuin, maken nieuwe vriendjes op de sport-en speelvelden of beleven de leukste avonturen met het animatieteam aanwezig in het hoogseizoen. Ook hebben wij een gezellige taverne waar je kunt genieten van een lekkere lunch, diner of gewoon van een snack en een drankje.
 

Over de omgeving

Onze Kompas Campings bevinden zich op korte afstand van elkaar aan de Belgische kust. Vanaf beide campings kun je eenvoudig uitstapjes maken naar Belgische plaatsen als Middelkerke, Oostende en Veurne. Maar ook uitjes naar Nederland of Frankrijk zijn zeker mogelijk. Breng een bezoekje aan een lokale markt, een museum of neem plaats op een gezellig terrasje of natuurlijk strandpaviljoen. Ook is een wandeling of fietstocht langs het strand, de duinen en het binnenland een aanrader. Vier vakantie zoals jij dat wilt op een van onze Kompas Campings aan de Belgische kust.