Comfort Camp place

  1. Search & Book
  2. Nieuwpoort
  3. Comfort Camp place

Nieuwpoort

Belgium - West-Vlaanderen
Kompas Camping Nieuwpoort is a surprisingly complete holiday destination. You will find all the facilities and ingredients for a perfect holiday by the sea.
  1. Outdoor swimming pool (01-05 till 30-09)

Comfort Camp place

Availability and Price
 

Location

Belgium, Nieuwpoort
 

Amenities

  1. Side tent
  2. Camper
  1. Caravan
  2. Electricity connection
  1. Tent
  2. Watering point
 

Description

Experience a relaxing camping holiday!

Experience a relaxing camping holiday!


Would you like electricity and a water point at your pitch? Then book our Comfort Pitches. Experience a relaxing camping holiday and enjoy our extensive facilities.


A standard camping pitch is approx. 110 m² with electricity (10 amps)

 Located on spacious fields or along the lanes

Sheltered or in the sun

Washing area with washing machines, dryers and ironing facilities

5 sanitary buildings (3 of which have recently been renovated) for guests with an impairment and for children

Free use of sanitary facilities (shower and hot water)

Washing and drying machines

Free parking


 

 

Over de camping

Kompas Camping Nieuwpoort bevindt zich net iets buiten het gelijknamige plaatsje Nieuwpoort en op slechts 10 autominuten van het strand. Op onze camping kun je een kampeerplaats of een comfortabele accommodatie huren voor maximaal 6 personen. Tevens kun je onbeperkt gebruik maken van de de parkfaciliteiten zoals het zwembad en de sport- en speelvelden. Ook kun je terecht bij de winkel & bakkerij voor je boodschappen en broodjes en bij de receptie voor al je vragen en voor het huren van een fiets. Beleef een heerlijke vakantie aan de Belgische kust bij Kompas Camping Nieuwpoort!
 

Over de omgeving

Onze Kompas Campings bevinden zich op korte afstand van elkaar aan de Belgische kust. Vanaf beide campings kun je eenvoudig uitstapjes maken naar Belgische plaatsen als Middelkerke, Oostende en Veurne. Maar ook uitjes naar Nederland of Frankrijk zijn zeker mogelijk. Breng een bezoekje aan een lokale markt, een museum of neem plaats op een gezellig terrasje of natuurlijk strandpaviljoen. Ook is een wandeling of fietstocht langs het strand, de duinen en het binnenland een aanrader. Vier vakantie zoals jij dat wilt op een van onze Kompas Campings aan de Belgische kust.