Nieuwpoort

Comfort pitch XL with Private Unit - 150 m²

Nieuwpoort

Belgium - West-Vlaanderen
Kompas Camping Nieuwpoort is a surprisingly complete holiday destination. You will find all the facilities and ingredients for a perfect holiday by the sea.
 • Outdoor swimming pool from May until September
Availability and Price
 

Location

Belgium, Nieuwpoort
 

Amenities

 1. 150 m² surface area
 2. Electricity connection 10 A
 1. Service station
 2. Shower
 1. Washbasin
 2. Toilet
 

Description

Spacious pitches with private sanitary unit. Meaning you have your own bathroom (with toilet, shower and washbasin) on your pitch!


 • Most spacious pitch (150 m²) with private sanitary unit (toilet, shower, washbasin)
 • Maximum privacy, peace & comfort
 • Incl. electricity (CEE model, 10 A)
 • For caravan or motorhome, max. 9 m length, max 5 tons
 • Trailer OR car (not both) allowed on the pitch
 • Awning OR additional canopy (not both)  allowed
 • Tent, extra tent or party tent not allowed
 

Over de camping

Kompas Camping Nieuwpoort bevindt zich net iets buiten het gelijknamige plaatsje Nieuwpoort en op slechts 10 autominuten van het strand. Op onze camping kun je een kampeerplaats of een comfortabele accommodatie huren voor maximaal 6 personen. Tevens kun je onbeperkt gebruik maken van de de parkfaciliteiten zoals het zwembad en de sport- en speelvelden. Ook kun je terecht bij de winkel & bakkerij voor je boodschappen en broodjes en bij de receptie voor al je vragen en voor het huren van een fiets. Beleef een heerlijke vakantie aan de Belgische kust bij Kompas Camping Nieuwpoort!
 

Over de omgeving

Onze Kompas Campings bevinden zich op korte afstand van elkaar aan de Belgische kust. Vanaf beide campings kun je eenvoudig uitstapjes maken naar Belgische plaatsen als Middelkerke, Oostende en Veurne. Maar ook uitjes naar Nederland of Frankrijk zijn zeker mogelijk. Breng een bezoekje aan een lokale markt, een museum of neem plaats op een gezellig terrasje of natuurlijk strandpaviljoen. Ook is een wandeling of fietstocht langs het strand, de duinen en het binnenland een aanrader. Vier vakantie zoals jij dat wilt op een van onze Kompas Campings aan de Belgische kust.