NieuwpoortSearch & BookCampingMotorhome areaAccommodationsDiscountsFacilities MapSurroundingsContactKompas Campings - BelgiumWestendeNieuwpoort

Motorhome Pitch IJzer - 60 m²

 1. Search & Book
 2. Nieuwpoort
 3. Motorhome Pitch IJzer - 60 m²

Nieuwpoort

Belgium - West-Vlaanderen
Kompas Camping Nieuwpoort is a surprisingly complete holiday destination. You will find all the facilities and ingredients for a perfect holiday by the sea.
 1. Outdoor swimming pool (01-05 till 26-09)
Availability and Price
 

Location

Belgium, Nieuwpoort
 

Amenities

 1. 60 m² surface area
 2. Camper
 1. Electricity connection
 1. Service station
 

Description

The perfect spot for a short stay!

 • Paved surface
 • Along the Ijzer
 • Advantageous option
 • Free use of sanitary facilities 
 • Incl. electricity (CEE adapter, 10 amp), water tap & service station
 • An additional tent, vehicle, windshield or trailer are not permitted! 

Over de camping

Kompas Camping Nieuwpoort bevindt zich net iets buiten het gelijknamige plaatsje Nieuwpoort en op slechts 10 autominuten van het strand. Op onze camping kun je een kampeerplaats of een comfortabele accommodatie huren voor maximaal 6 personen. Tevens kun je onbeperkt gebruik maken van de de parkfaciliteiten zoals het zwembad en de sport- en speelvelden. Ook kun je terecht bij de winkel & bakkerij voor je boodschappen en broodjes en bij de receptie voor al je vragen en voor het huren van een fiets. Beleef een heerlijke vakantie aan de Belgische kust bij Kompas Camping Nieuwpoort!
 

Over de omgeving

Onze Kompas Campings bevinden zich op korte afstand van elkaar aan de Belgische kust. Vanaf beide campings kun je eenvoudig uitstapjes maken naar Belgische plaatsen als Middelkerke, Oostende en Veurne. Maar ook uitjes naar Nederland of Frankrijk zijn zeker mogelijk. Breng een bezoekje aan een lokale markt, een museum of neem plaats op een gezellig terrasje of natuurlijk strandpaviljoen. Ook is een wandeling of fietstocht langs het strand, de duinen en het binnenland een aanrader. Vier vakantie zoals jij dat wilt op een van onze Kompas Campings aan de Belgische kust.